Optagelse i solen – livet er sgu ikke helt dårligt!

Look of the day:

Kjole fra Forever21, Bæltet er vintage fra New York, Sko fra Friis og co

Igår var det pinse, men jeg skulle alligevel på arbejde. Det passede mig sådan set ret godt, da jeg jo som jeg før har nævnt, ikke altid er lige god til søndage og helligdage…

Jeg var dog for en gangs skyld fornuftig, og gik ikke ud om søndagen sammen med de andre, men spiste en hyggelig middag med en veninde, og blev så hjemme for at øve manus.

Jeg var oppe at løbe kl 8, og fik en super start på dagen. Så kom min veninde – og fantastiske makeup artist – Ditte Kragballe, og skulle gøre mig klar….

Ditte i fuld gang med at gøre mig klar…

Man må aldrig gå ned på produkter ;)….

….heller ikke til håret….

Det er altid svært, at skulle have makeup på i solen, da den nemt smelter. Derudover blæste det også ret meget, så det at skulle sætte mit hår var lidt af en udfordring. Men som altid, lykkes det for Ditte at gøre noget fantastisk, og jeg følte mig rigtig godt tilpas med resultatet.

Kl. 12 blev jeg hentet, og afsted til Køge….hvor vi skulle optage på torvet og gågaden!

Solen stod højt på en skyfri himmel, og selvom vi havde lidt udfordringer med blæsten (da vi filmede på SteadyCam, som godt kan være en udfordring at styre når det blæser) tog Marc – som var fotograf – det i stiv arm, og vi havde en sjov og rigtig god dag – jeg er spændt på at se resultatet!

Jeg har ikke lavet reklamefilm før, men denne gang var det en af mine gode venner – Niels – som har fået en ide, der skal lanceres ret stort til juli. Det er er en super fed ide, og I kan godt glæde jer, jeg tror det bliver et kæmpe hit……men jeg skal nok fortælle mere når vi nærmer os….

Her er lidt billeder fra dagen….

Klar, Parat, Værsgo…

Marc og jeg i fuld gang med optagelser på hovedgaden i Køge…

Walk and talk…

 

…still walking and talking…

Marc efter en hård dag i solen….

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply