One of those days…

…hvor man bare er lidt mere eftertænksom! Kender I ik det?

.........................

…………………….

Hvor vejret måske er lidt gråt, og man bare tænker lidt mere over det hele!

Jeg har “desværre” altid et hoved der…

…kører på højtryk, og tanker der flyver rundt – men jeg mener en af de dage, hvor der bliver tænkt lidt ekstra, lidt dybere – og lidt større tanker.

Hvor fremtiden og hele eksistensen er oppe at vende, og man stiller sig selv de vigtige, og virkelig store spørgsmål som – Hvad skal der blive af mig? Hvad vil jeg med mit liv? Hvilken en person vil jeg gerne være? Er jeg den person? Hvad med børn? Kærlighed? Familie? Drømme? Karriere?…

Sådan en dag har jeg lige haft – og selvom det kan være hårdt – og jeg langt fra har svarene på de fleste af spørgsmålene – så tror jeg at det er sundt at tage det hele op til evaluering i ny og næ. Virkelig at mærke efter om man er på rette spor, og lade en selv være i det!

Så jeg vælger at tage det som noget positivt når disse dage kommer, og jeg tror sgu kun det er virkelig sundt lige at have det hele oppe at vende i ny og næ – og minde os selv om hvor priviligerede mange af os faktisk er.

Der kommer som regel nye ideer og tanker frem – ihvertfald for mit vedkommende – men kun når jeg “tør” blive i momentet og virkelig mærke efter….selvom det nogle gange gør lidt ondt!

“Hvo intet vover, intet vinder”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply