Nye solbriller og lækre cremer…

Hello again...

Hello again…

Jeg var forleden forbi mit yndlings… pr bureau her i Kbh, og Emma som ejer det, har altid har nye spændende ting at vise mig…

Elsker mine nye briller...

Elsker mine nye briller…

Og denne gang var ingen undtagelse…

Jeg forelskede mig head over heels i disse solbriller fra KBL Eyewear (og de koster kun 1280kr, hvilket jeg synes er SÅ rimeligt) – og så har de den sejeste detalje med Empire State Building på siden af stangen – I love it – og har haft dem på hver dag siden jeg fik dem…

 

Super lækkert design...

Super lækkert design…

Emma introducerede mig også for en nyt hud produkt serie – Natura Siberica – som jeg glæder mig SÅ meget til at prøve. Jeg skal nok holde jer opdateret – men det lover ihvertfald godt med design og duft og så er det helt naturlige produkter, hvilket jo altid er spændende…

...og duft...

…og duft…

 

.....

…..

Mums – glæder mig allerede til at komme hjem og forkæle mig selv og min krop – så skønt!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply