Nye øjenvipper – igen…

For et lille stykke tid siden siden fik jeg for første gang i mit liv sat Lash Extensions på….det kan du læse mere om her...

Jeg var lidt nervøs må jeg ærligt indrømme, og jeg var virkelig i tvivl om det ville være noget jeg kunne “holde ud” i længden, og noget jeg ville blive glad for…

Men nu næsten 4 uger senere, må jeg indrømme – jeg er blevet afhængig!!! På den bedst tænkelige måde… 😉

SÅ flotte synes jeg - er virkelig glad for dem...

Mine nye vipper – jeg er virkelig glad for dem…

Jeg synes det er super nemt, og på ingen måde besværligt som jeg…

…havde frygtet.

Man skal selvfølgelig lige vænne sig til dem, og fx. ikke gnide sig i øjenene (hvilket alligevel ikke er godt at gøre, da man bare gnider bakterier i øjenene), og så skal man lige passe lidt på når man er i bad osv. – men det er som sagt noget man vænner sig sindsygt hurtigt til…

Idag var så dagen hvor jeg skulle ned hos LashBar og have en opfyldning…

Jeg synes mine vipper har holdt virkelig godt (jeg får dem lavet i ca samme længde som mine egne, da mine egne er naturligt lange, men disse giver mig bare mere fylde, og et “mascara-look” – uden mascara). Rikke som har LashBar og som lavede mine vipper første gang – sagde at de ville holde ca 3 uger, men jeg må sige at selvom der snart var gået 4 uger, var de stadig flotte selvom de dog begyndte at trænge til en lille touchup…hvilket som sagt så var idag…

Jeg kom ind i LashBar i St. Kongensgade, og Eva tog imod mig, hvor jeg blev lagt på en hyggelig briks med en varm dyne over mig også gik hun ellers igang…

Det var efterhånden tiltrængt...

Før vi gik igang – det var efterhånden lidt tiltrængt…

Vi snakkede lidt, og der var hyggelig musik, og jeg må have blundet, for pludselig var der gået en time og hun var færdig – wupti – så havde jeg nye flotte vipper igen…

Lige efter Eva var færdig med mine nye vipper...

Lige efter Eva var færdig med mine nye vipper…

Så afslappende og dejligt – og endnu engang er jeg virkelig glad for resultatet.

Alle de tvivl jeg havde omkring projektet, og om jeg ville forsætte osv. er virkelig væk – det gør bare livet lettere for mig, jeg kan vågne om morgene, hoppe i bad, og så ud af døren – SKØNT!!!

Og jeg har fået SÅ mange positive reaktioner. Derudover så ELSKER jeg at jeg ikke skal bruge mascara længere…

Så jeg må indrømme – I’m an addict!!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

5 Responses

 1. Mette

  De er virkelig flotte!! Overvejer SÅ meget at få det lavet!! Og nu er jeg endelig overbevidst om at det skal ske da jeg har præcis de samme tvivl :) Dejlig at du er så glad for dine!! Får du som faux mink eller real mink fur? Hvad ville du anbefale af dem?
  På forhånd tak! :)

  • Julie Ølgaard

   Tak – jeg er os så glad for dem. Men sørg for at få dem lavet et ordentlig sted – for det er ikke alle der er lige så gode som LashBar, så det skal du virkelig undersøge :)
   Jeg får Faux Mink, da de skulle se mere naturlige ud, og dem er jeg super glad for. Men det kan de rådgive dig om når du skal have dem lavet :)
   Pøj pøj – håber du bliver rigtig glad for dem :)
   Kh. Julie

 2. Hvor ser du lækkert ud med de øjenvipper på! Flot lavet :)
  Det er en rigitg gammel artikel, men bruger du stadig eyelash extensions?

  • Julie Ølgaard

   Nej jeg fik desværre en allergisk reaktion overfor limen efter ca. 3 måneders brug, så selvom jeg elskede mine bambi vipper, så tør jeg ikke få dem lavet igen. Jeg er gået tilbage til NeuLash og så verdens bedste mascara fra aceofface.dk – BB mascara – 6 in1. SÅ god :)
   Kh. Julie

Leave a Reply