Nu med tung krop og hævede fødder – I needed a little help!!!

Lidt pleje....ja tak

Lidt pleje….ja tak

Som nogle af jer måske ved, så er jeg gravid og skal føde om små to måneder.

Det så fantastisk – også selvom det har krævet lidt tilvænning for mig, og jeg har skulle vænne mig til tanken om at jeg ikke bare kan gøre præcis som jeg plejer med alt, da der pludselig er noget andet og vigtigere der har kontrol over min krop.

Jeg har sgu for at være ærlig…skulle vænne mig til at det var okay at tage på og ikke være lige så mobil og hurtig som jeg plejer, men når det er sagt så har jeg haft en super nem graviditet og kun meget få gener, så jeg er meget taknemmelig og glæder mig bare SÅ meget til at møde min lille søn om et par måneder <3

En ting jeg dog har lidt af, er en øm, øm krop!!!

Jeg har (og gør det stadig) trænet og bokset under hele graviditeten, og jeg kan godt mærke at min krop er ekstra øm.

Jeg skrev derfor til min krop/hud guru Merete Klitgaard – MKCPH – om hun ikke kunne komme mig til undsætning endnu engang – og som altid skuffede hun ikke.

Jeg tog forbi hende, og hun lavede en kombi massage, som er specielt tilpasset krop og ansigt, fordi jeg er gravid.

Hun brugte “Massada Bio Cellular”  (Mamma Massage Olie) til gravide som er baseret på Certificeret økologiske, allergivenlige produkter, for at bevare skønhed under graviditet. Bio Cellular’s primære aktive ingrediens er vilde japanske Hyben (Restrukturerende Oil), der stimulerer hudens styrke og elasticitet, forebygger strækmærker og efterfølgende slap hud – ja tak :)

Til benene brugte hun orient oil for at give lethed og ny energi til de trætte fødder og ben – som der virkelig var brug for, da mine fødder netop er tunge og trætte og virkelig havde brug for et pift.

Jeg gik som altid derfra svævende på en lyserød sky, og jeg har allerede booket min næste tid.

Jeg tænker at hvis jeg kan hjælpe min krop lidt igennem denne hårde process, så er det vist det mindste jeg kan gøre. For hvor er det vildt at tænke på hvad kroppen kan – altså, den er igang med at skabe et lille nyt menneske <3

Wow – det er stadig over min forstand at vi kan det som kvinder!!!

Fuldstændig fantastisk og vidunderligt – men fandme os hårdt :)

Ha en skøn dag derude.

//Julie

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply