Nu med bangs…

Jeg elsker jo når der ske nye ting – og det gælder os med mit udseende…

Done...

Done…

For nyligt blev jeg jo farvet mørkhåret af skønne Pernille hos Dennis Knudsen, men jeg følte stadig at der manglede lidt ved frisuren, når jeg nu havde vænnet mig til farven (som jeg faktisk er blevet rigtig glad for)…

Jeg besluttede mig derfor for at jeg ville have…

Pernille i fuld gang med at farve mig mørkhåret...

Pernille i fuld gang med at farve mig mørkhåret…

…pandehår igen, da jeg gerne ville have indrammet mit ansigt lidt mere, og give det lidt kant. Og da Pernille og Dennis dersværre er ret langt væk pt, måtte jeg jeg forhøre mig lidt herovre omkring hvem jeg skulle gå til – det er altid lidt nervepirrende at finde en ny frisør (især når man er vant til en i Danmark som man er super glad for).

Men jeg fandt en – Melissa hos ArtLab i Santa Monica – og hun er mega sej..

Melissa der gav mig pandehår...

Melissa efter hun lige havde klippet mit pandehår…

Så nu har jeg sgu pandehår – og jeg er super glad for det…

Mørkhåret med pandehår – nu skal jeg vidst også holde en lille pause med forandringer – ihvertfald et lille stykke tid….

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply