Nogle gange kan livet (heldigvis) vende på en tallerken….

…og det er noget af det mest fantastiske!!!

Man lover altid sig selv (eller jeg gør ihvertfald) at man skal huske på de gode tider, når livet er lidt hårdt!

......eftertænksomhed har sine fordele.....

……eftertænksomhed har sine fordele…..

Problemet er, at det er ikke altid lige nemt – specielt ikke når man føler at der er lige lovlig meget modgang, og at tingene sgu på ingen måde vil gå som man gerne vil have det. Sådan en periode har jeg lige været igennem – en periode hvor jeg virkelig følte at tingene på ingen måde gik min vej, lige meget hvor hårdt jeg kæmpede…

Det er ikke for at klage eller for at få medlidenhed, men sådan er der bare nogle perioder der er, specielt når man  har valgt et fag som skuespiller.

Nåh, men jeg er nu engang bygget sådan – på godt og ondt – at lige meget hvor hårde tingene er, og hvor mange døre jeg får smækket i hovedet, så prøver jeg altid at finde en ny vej – og kæmpe videre…og det er det jeg har gjort i det sidste lange stykke tid!

Når tingene så ENDELIG vender – som de nu har gjort – så findes der seriøst heller ikke noget bedre!

Hold kæft hvor bliver man glad, og får overskud, når tingene begynder at gå ens vej, og de projekter man har kæmpet så hårdt for lykkes, og man føler at man kan lægge hele verden ned.

Det beviser bare endnu engang, at man SKAL blive ved med at kæmpe for sine drømme og det man tror på, og bevare troen på at tingene sker – se det, mærke det – og så skal de sku nok ske…

Jeg ved godt, at det som sagt er lettere sagt end gjort, men når jeg vågner en dag som idag – til sol, en dag fyldt med møder, spændende mennesker og sjove optagelser – så prøver jeg at sige til mig selv, at jeg skal gemme denne følelse et sted inden i mig – så jeg kan tage den frem på de sorte dage….for jeg ved jo desværre at de kommer igen!

Og så husker jeg på hvor heldig jeg er at jeg får lov til at lave det jeg elsker, og at jeg trods alt har muligheden for at kæmpe – det er mere end hvad mange andre har…

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. Stine

    Hej Julie,
    Jeg er ikke altid lige god til at få smidt en kommentar til dine indlæg, men jeg nyder at følge dig på din blog, der både er spændende og oprigtig. Og så krydser jeg mine fingre for, at modgangen snart vender til medgang. Og så håber jeg snart at se dig på det store lærred igen, for du er en både talentfuld og dygtig skuespiller, som jeg håber på at se meget mere til fremover! :)

Leave a Reply