No pain, no gain….

......

……

Jeg ved jo aldrig hvad der skal ske når jeg kommer hos min elskede behandler – Merete fra MKCPH. Hun ser på min hud og krop og beslutter hvad jeg har brug for…

Det har været en “hård” sommer med meget fest (læs: alkohol), slik, god mad osv – og selv om jeg træner meget – så sætter der sig altså affaldsstoffer under huden – og de skulle væk mente Merete :) – og den skulle derfor stå på cupping for at få dem væk.

Cupping er en traditionel kinesisk medicin (TCM) teknik, som kombineret med aktive ingredienser ( tidl. urter og røgelse) går flere tusinder år tilbage. Cupping kan anbefales til alle, ikke mindst i forbindelse med træning / konkurrence sport. Olympiske Lege har ofte været fortaler for forskellige behandlingsformer og i år er ingen undtagelse. Hos svømmerne ses og tales der åbent om de fantastiske fordele ved Cupping, idet Cupping lindre muskelsmerter, øger cirkulation, cellemetabolisme og vævsheling, reducere ødemer, toxins, cellulite og opstramende. Cupping er effektivt med en her og nu effekt, hvor suget fra kopperne arbejdere intenst som ved en dyb massage. Ikke alene føles det godt (bagefter!!!!) og effektivt men er en non invasiv behandling som giver øjeblikkelig velbefindende.

Det er absolut ikke en wellness behandling – dvs at det ikke er det mest behagelige mens man er igang (afhængigt af hvor mange affaldsstoffer man har selvfølgelig – jeg havde MANGE!!!). Det er ikke fordi det gør ondt, men skal bare lige vænne sig til følelsen – og så skal det lige siges at resultatet bagefter er det HELE værd. Man kan seriøst både SE og mærke forskel. Ens hud er glattere, strammere og blødere, og der kan virkelig ses en markant forskel. SÅ OPTUR!

No pain, no gain...

No pain, no gain…

Det er absolut ikke sidste jeg skal cuppes 😉 – og heldigvis glemmer man jo “smerten” med det sammen og så har man det bare SÅ dejligt….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply