NewLives – en sindsyg vigtig sag!

Jeg har jo igennem nogen tid været frivillig hos NewLives, der holder til hos Reden International på Vesterbro. Vores mål hos NewLives er, at hjælpe kvinder der har været udsat for human trafficking ud af den forfærdelige hverdag de lever i, og prøve at få dem tilbage til livet. Det er så uhyggeligt hvad vi mennesker udsætter hinanden for, og de fleste af disse kvinder har været udsat for et helvede vi andre slet ikke kan forestille os. Det er en sindsyg vigtig sag for mig, og jeg føler virkelig at NewLives kan og vil udrette store ting.

Den nye hjemmeside er lige kommet op at køre, og du skal endelig tjekke den ud, og læse mere om NewLives og hvad vi laver – og hvad du evt kan hjælpe med, hvis det har interesse. Jo mere opmærksomhed vi kan skabe om Human trafficking, jo før kan vi få det det “dræbt”! Efter min mening er human trafficking noget af det mest nederdrægtige, og inhumane der findes i vores såkaldte moderne samfund. Det kan og SKAL stoppes NU!

http://www.newlives.dk/

”Let’s put them out of business” – kampagne fra United Nations mod menneskehandel. Handel med og udnyttelse af mennesker er en meget lukrativ ulovlig forretning. Der er tale om et stort ulovligt marked, der påvirker millioner af ofre verden over hvert år. United Nations anslår, at menneskehandlere tjener 32 milliarder dollar om året. Kampagnen opfordrer ikke bare myndigheder til at handle, men fremhæver også den rolle samfund og enkeltpersoner har i kampen mod menneskehandel; be alert, be involved, be aware and be responsible!

Se mere video her og mere her:

http://www.unodc.org/toc/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply