New York – you have my heart…

Jeg er lige kommet hjem fra 5 helt fantastiske dage i New York!!!!

Og hold kæft hvor jeg bare elsker den by og menneskerne i den…

The gang back together...

The gang back together…

Jeg havde ikke været der i ca. 4 år og havde nok lidt glemt hvor magisk den er…der er noget helt specielt ved New York som man ikke finder andre steder, og man forsvinder lidt i den – på den aller bedste måde. ALLE muligheder er åbne, livet skal leves og der er bare en helt speciel ånd der ikke kan beskrives…

You gotta love it...

You gotta love it…

 

Power....

Power….

At jeg var der med nogle af min allerbedste venner for at besøge nogle andre vi ikke havde set i alt for lang tid – dvs omringet af kærlighed – og at vejret var så meget på vores side, men blå himmel og plus grader – hjalp nok os på magien…

Love...

Love…

 

Love...

Love…

 

Thanksgiving...

Thanksgiving…

 

Finding new talents...or not...

Finding new talents…or not…

Vi havde ihvertfald 5 helt fantastiske dage – med (alt for meget) fest og ballade – og GRIN! Vi var taget til New York fordi min gode ven Henrik fyldte 40år og derfor holdt stor fest på den vildeste location… Og tro mig han blev fejret med stil…vi begyndt stille og roligt torsdag og stoppede ikke før søndag eftermiddag, så mon ikke han er kommet godt ind i den nye periode af sit liv – det håber jeg i hvetfald, for ellers hvad jeg ikke hvad der skulle gøre det…

Yay....

Yay….

 

Yeah - the girls are back together...

Yeah – the girls are back together…

 

Jeg elsker de her piger - og vi har kendt hinanden ALTID....så vildt!!!

Jeg elsker de her piger – og vi har kendt hinanden ALTID….så vildt!!!

 

Der bindes butterfly....

Der bindes butterfly….

 

Yndlings pigerne....

Yndlings pigerne….

 

Love...

Love…

 

Happiness....

Happiness….

 

Fantastiske mennesker med en fantastisk view....whats not to love....

Fantastiske mennesker med en fantastisk view….whats not to love….

 

Tømmermænd i Central park...

Tømmermænd i Central park…

Jeg er nu tilbage i Los Angeles med endnu mere overskud end før, og for at det ikke skal være løgn, så er jeg blevet kaldt tilbage til New York i næste uge på vej hjem til Danmark – men denne gang dog i arbejdshenseende…

Tak for nu....

Tak for nu….

Can’t wait…både til New York, men også til Danmark – men lige nu vil jeg nyde LA!

I’m a lucky girl!!!

“Live in the moment and appreciate every second of it”!!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply