New York – se venner og arbejde i verdens fedeste by…

Hello New York...

Hello New York…

Jeg er jo så heldig at have et job der aldrig står stille…dvs at jeg faktisk sjældent ved hvad morgendagen bringer!

Og ja selvom det nok kræver en lidt speciel psyke at kunne leve sådan – vil nogen sikkert mene – så er det sådan jeg altid har levet – og for at være ærlig ville jeg aldrig have det på nogen anden måde….(selvom det til tider er så hårdt at man har lyst til at skrige og sige f… det hele!!! Indrømmet 😉 )

Men det bringer også én ud i fantastiske situationer og oplevelser, og her igennem de sidste par…

…måneder har det fx. gjort at jeg skulle nogle gange til New York – lucky me!!!

Jeg lavede sidste år en tv-serie til ABC – som kommer til sommer – og jeg skulle til nogle møder omkring den, samt vedr. andre projekter og så var det en dejlig undskyldning for at besøge nogle venner…

ABC New York...

ABC New York…

Jeg elsker, elsker, elsker New York og hele energien der er i den by – og selvom jeg tror det er en benhård by at bo i (og helt sindsyg dyr) så må jeg indrømme at jeg da ofte leger med tanken om det var der man skulle bosætte sig for en stund…

Men vi får se – jeg ved jo som sagt aldrig hvad morgendagen bringer, så jeg prøver at tage det med et smil og bare “go with the flow” og så må vi se om det er LA, NY eller København – eller måske noget helt fjerde – hvem ved…. 😉

Det er alt sammen en del af charmen…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. Julie

Leave a Reply