New toy and bling…gotta love it!!!

Jeg er jo vild med dansk design, og nu har jeg endelig fået nyt legetøj – som jeg har ventet på længe faktisk 😉

Live love laugh...mit motto  - er indgraveret på siden af min nye telefon!!

Live love laugh…mit motto – er indgraveret på siden af min nye telefon!!

Det er min nye Lumigon T3 telefon i 24 kararts guld med indgravering – så den er HELT min egen – og den er seriøst SÅ flabet. I love it.

Jeg synes…at designet er super flot, og så har den nogle super fede features som jeg ikke har fået helt styr på endnu – men den er fx. ridsefri og hårdfør hvis man taber den – da den rammer på stålet og ikke glasset, hvilket er ret fedt for sådan en som mig der taber sin telefon omkring 10 gang om dagen!!! Den har et virkelig godt kamera – med night vision (der faktisk er ret cool at have), et godt selfie cam, samt makeup spejl med lys og en masse andre spændende ting, som jeg som sagt kun er i gang med at finde ud af (du kan læse mere om den her).

Yndlings bling...

Yndlings bling…

Det er jo en android telefon, så jeg skal lige vænne mig til at styresystemet er noget anden end min iphone, men jeg synes at det går ret nemt, og det at den har plads til 2 sim kort så jeg kan have mit us nummer og dk nummer i på samme tid, er altså også et kæmpe plus, så jeg ikke længere skal rende rundt med 2 telefoner hele tiden!

Alt dens lader/holder også er super flot gør skam heller ikke spor, når den står der på mit natbord og pynter :)

Jeg glæder mig til at lære den bedre at kende, og den får allerede ret meget opmærksomhed her i LA når folk ser den, så dejligt hvis vi danskere endnu engang kan skabe lidt hype ude i verden :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply