Mmmm…massage – I need it bad!!!

Det har været en hård sommer, og især min lille ryg kan godt bruge noget omsorg….

Her kunne Merete (Mkcph) heldigvis som sædvanlig hjælpe mig – og idag stod den så på cupping massage…

Nu med "cupper" på ryggen...

Nu med “cupper” på ryggen…

Cupping er en gammel kinesisk tradition hvor man forbedre kroppens Chi (livets energi), og åbner kroppens meridianer ( kroppens energibaner), ved at en lokal udsugning skabes på huden ved brug af de såkaldte “cupper”.

Hvis det bliver gjort ordentlig er det på ingen måde ubehageligt, faktisk rart – og virkelig effektivt – og man kan virkelig mærke at der bliver løsnet op og blodet strømmer ud i alle cellerne – så skønt.

Formålet med cupping/sugekoppen er at øge strømningen af Chi, forbedre blodcirkulationen, regulere Yin og Yang Balancen.

Der skabes et delvis vakuum i sugekoppen på huden, og det får det underliggende væv til at trække sig op i koppen, dette har en hjælpende effekt på at transportere ophobede ”giftstoffer” væk, samtidig med at det øger blod og lymfe cirkulation systemisk, afslapper muskelvæv i det lokale område, og støtter fibrene i vævet.

Selvom jeg fik en ordentlig omgang idag – I needed it bad!!! – og jeg kunne mærke en KÆMPE forskel bare efter denne omgang – så har vi aftalt en ny tid næste uge, da der desværre stadig var en del at arbejde med..

Men jeg har det som sagt allerede meget bedre…

GOD WEEKEND!!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply