Mit eget lille hjemme-spa…

Vejret skifter jo lige i øjeblikket – og selv her i LA kan man godt mærke at det hurtigere bliver køligt, og det kan min hud sandelig også…

Mit private "hjemmespa" kit...

Mit private “hjemmespa” kit…

Den har derfor brug for lidt ekstra pleje, og selvom jeg…

…får ansigts behandlinger ca. hver anden måned hos en kosmetolog, så er det altså også nødvendigt at gøre noget selv.

Derfor har jeg mit eget lille ritual som jeg prøver at gøre ca. 1 gang om ugen – og man har det SÅ skønt bagefter. Det tager faktisk ikke meget mere end ca. 15 min alt i alt, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at få det gjort :)

Jeg starter med at bruge “Pumpkin Enzyme Scrub” – en super lækker ansigt scrub som er effektiv, men rigtig blid (den kan faktisk bruges op til 5 gange om ugen, men jeg har meget sensitiv hud, så jeg holder mig til max et par gange om ugen) for at få min hud helt klar til at suge masser af fugt og alle de andre styrkende og helende ingredienser til sig…

Yndlings ansigts scrub fra Glo-Therapeutics...

Yndlings ansigts scrub fra Glo-Therapeutics…

Derefter bruger jeg denne fantastiske maske – “Restorative mask” – som giver super meget fugt, heler og genopbygger huden – og den giver virkelig en fantastiske hud – og jeg kan seriøst mærke at min hud er GLAD og har det så dejligt efter at have brugt den….

Den lækreste maske også fra Glo-Theraputics...

Den lækreste maske fra Glo-Therapeutics…

Derefter skyller jeg den af, bruger en god dagcreme, øjencreme og så dette lille vidunder til læberne – “Lip Revival” – som giver dem fylde og gøre dem SÅ bløde…(den bruger jeg dog morgen og aften – hver dag)…

Lækre læber...ja tak!

Lækre læber…ja tak!

Og man har det som sagt virkelig dejligt når man lige har forkælet sig selv lidt….og hvem kunne ikke bruge det i denne lidt grå og mørke tid der komme…

Enjoy…

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply