Min hud gik amok…og jeg gik i panik!

Jeg har som SÅÅÅÅ mange andre været slået ud af forkølelse og influenza – og i det store hele bare blevet ramt af det store skift der har været i vejret. Det betød desværre os at min hud ik var helt tilfreds…(læs: tørrede helt ud og opførte sig SÅ mærkeligt og uregerligt).

En træt, men meget glad pige....

En træt, men meget glad pige efter et par kyndige hænder har været i gang i et par timer….

Jeg gik faktisk lidt i panik, og følte seriøst at jeg så 10 år ældre ud lige pludselig – og jeg har altid passet meget godt på min hud – så jeg blev sgu lidt ked af det.

Jeg ringede derfor som altid til… min hudguru – Merete Klitgaard (MKCPH) og sagde at vi måtte finde en tid asap – for hun skulle altså lige redde min hud!!!

Og endnu engang blev jeg på ingen måde skuffet – jeg vil nærmest sige det modsatte – aldrig er jeg gået gladere og mere lettet fra den lille salon på Zinnsgade på Østerbro.

Merete startede med at sige til mig, da jeg kom ind: “Julie, for mange, er hudpleje et spørgsmål om at se og føle sig smuk. For mig er det et spørgsmål at kunne afdække hudens terapeutiske behov, og overgangs tiden fra sensommer til efterår og vinter kan være særlig hård ved huden. Her ser jeg meget ofte problemer hvor huden, ligesom din har brug for at blive beroliget, fordi den er irriteret, atopisk, kløende, skællende, hud som bliver inflammatorisk og med eksem, og den ser træt og ældre ud i den proces. og jeg vil derfor skræddersy en behandling til dig idag for at få dækket alle dine behov”.

JA TAK tænkte jeg, og lagde mig gladeligt på briksen, mens Merete forsatte: “formålet med dagens behandling er at tilføre den perfekte (for dig) blanding af fugt og essentielle fedtsyrer, så vi øger cellemembranens smidighed og din hud lettere kan optage de vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, og vi kan få din hud på ret køl igen og få tilført fornyet energi til væv og hud”.

SÅ lækkert....

SÅ lækkert….

Vi startede med en dybderens – hvilket der for en gangs skyld VIRKELIG var brug for, og derefter stod den på masker, serumer, massage og cremer – 2 timers lykke – og jeg mener seriøst min hud har aldrig føltes SÅ blød, gennemfugtet og skøn som da jeg rejste mig igen – seriøst!!!

Jeg var sgu ikke ved godt mod da jeg kom derind, og frygtede at min alder osv endelig havde indhentet mig, og at jeg nu bare måtte leve med ikke at have en helt fin hud mere, men at Merete på 2 timer seriøst kan vende op og ned på det, og få min hud til at shine igen, er for mig et lille mirakel. F… jeg er SÅ glad.

Den næste behandling vil så være en multivitamin maske, som jeg skal have om 2 uger inden jeg tager tilbage til USA – som tilfører både vitaminer og mineraler og som virker foryngende på huden. Derudover anbefalde hun mig også at supplere med fiskeolie de næste 3-6 mdr. for at hjælpe kroppens celler indefra og ud.

Trust me I will… 😉

Mit nye vindunder....

Mit nye vindunder….

Derudover købte jeg en creme med hjem GLA SOS, der er en ideel kur til meget tør og irriteret hud med rødmedannelse og inflammation. Den reparerer skader opstået på grund af eksterne faktorer (kulde, varme, forurening) eller interne faktorer (stress, livsstil), og er ideel til at lindre, fugte og beskytte, mindske overbelastning og give fylde til træt hud/overbelastet hud.

One happy girl...

One happy girl…

Jeg er bare så glad og taknemmelig – og vil forsætte med at passe godt på både min hud og krop – vi skal som jeg har sagt før jo forhåbentlig have den meget længe 😉 Wuhuuuu

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply