Min favorit behandling, samt et fantastisk tilbud!

Heaven...

Heaven…

Forleden var jeg forbi min såkaldte “hud-guru” Merete Klitgaard, MKCph, til en omgang pleje for krop, sjæl og sind – nemlig en “Gerard’s C(h)ccolat massage” som er en af mine favorit behandlinger i hele verden…det mener jeg!!!

Det er, som navnet antyder, en massage hvor man bliver smurt ind i chokolade fra top til tå, samtidig med at man får en himmelsk massage, og ens hud og sind svæver ud fra behandlingen – virkelig!

Den tager 2 timer – og det er 2 timer i himlen (og verdens bedste gave at give hvis man en dag er løbet tør for ideer 😉 – både til mænd og kvinder – se link nedenfor for særtilbud btw 😉 – bare et lille tip)

Gerard’s Cocoa særlige naturlige antioxidanter, har både en gavnlig effekt på cirkulationssystemet og på vores mentale well-being. Gerard´s C(h)ccolat massage er en behandling til alle som ønsker en unik massage med fokus på sund hud, opstramning og mental wellbeing. Gerard´s C(h)ccolat fremmer produktionen af endofiner, reducerer stress og smerter, samt løfter humøret. Den har beviseligt en blødgørende, plejende, nærende, beskyttende og anti-ageing effekt på huden….

Gerard’s Cacao som bliver brugt i behandlingen er 99.8% ren Cacao, og derudover E-vitamin – og indeholder et naturligt højt niveau af anti-oxidanter, og har en opløftende virkning på nervesystemet, så samtidig med at det er en skøn behandling, så virker den sammentrækkende og mindsker synligheden af rynker – what’s not to like 😉
Chokolade cremen som vi afsluttede med, Choccolat Creme Face & Body virker afslappende, blødgør, fugter, nærer og beskytter huden, og Cacaoens dyrebare antioxidanter har igen en virkning på blodcirkulationen, samtidig med at den toner, er anti-depresiv (yep 😉 ) og anti-stress virkning. Cremen indeholder også mandel olie, et særligt indkapslet solfilter og vitamin complex som forebyggende skader forårsaget at miljø ældning.
Massagen i sig selv opstrammer vævet, reducrer strækmærker, arvæv og fine linier. Blødgør, fugter, toner og nærer, samt forbedre hudproblemer som tør hud og acne.
Jeg kan anbefale massagen til alle – absolut alle (og Merete anbefaler den også ofte til gravide, kvinder med strækmærker, slaphud, tør hud, ved pms og trist humør)
Behandlingerne varer 2 timer, og prisen er 1100 kr. Der kører dog en kampagne i april på behandlingen til 600kr. Wuhuuu…
Få mere info omkring det hele her – hvor du også kan finde en klinik nær dig der har behandlingen :)
God weekend derude…

 

Love love love både for krop, sjæl og sind...

Love love love både for krop, sjæl og sind…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply