Masser af piger, sol og bolde på Roskilde….

Hold “Kabul Kids” inden kampstart…

Igår var jeg et smut på Roskilde for at spille AsylBold. Det var et arrangement som Roskilde og Hummel havde stablet på benene, for at skabe opmærksomhed omkring kvinders vilkår rundt omkring i asylcentrene. Jeg synes, at det er en super vigtig sag (og den hænger jo også sammen med mit frivillige arbejde på Reden international), så jeg ville selvfølgelig gerne støtte op om projektet.

Jeg var på hold med Iben Hjejle, Sys Bjerre, Mathilde Norholt, Sara Hjort, Ane Cortzen og Lykke Friis, og selvom vi virkelig ikke var særlig gode, havde vi en fantastisk dag! Jeg er jo en sportspige, og har en gang gået til fodbold, men det kunne man desværre ikke mærke igår…men jeg var angriber, og kæmpede så godt jeg kunne, og jeg scorede da også et mål. Vi vandt 1 kamp, og tabte 1, så helt galt gik det ikke…

Men det vigtigste var, at det var fantastisk stemning og at alle var så glade….

Her er lidt stemningsbilleder…..

Idag står den på Roskilde igen, men idag bare som gæst…..glæder mig!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply