Masser af C vitamin til mit ansigt…mums…

Denne vinter har ikke været så kold i temperaturer, men min hud har den altså været hård imod!!

Mmm - masser af fugt...

Mmm – masser af fugt og ultralyd…

Jeg havde derfor virkelig brug for et ekstra skud fugt, og søgte tilflugt hos…

…min gode veninde Camille der har Clinique Camille i Holdbergsgade…hun fik frie hænder, og valgte at give mig en C – vitamin Facial, der skulle give øjeblikkelig fornyet udstråling og glød, samtidig med at den booster nyt liv i hudens celler, hvilket jeg synes lød ret godt.

Camille startede med en grundig afrensning, hvor efter hun påførte et aktivt C-vitamin serum & Hyaloron ampul, som så skulle indsluses med ultralyd, der hjælper med optagelsen samt stimulere huden i dybden. Det er super dejligt og kølende.

Nu med maske...

Nu med maske…

Derefter fik jeg en skøn ansigtsmassage, samtdig med at hun påførte en ansigtsmaske som jeg så skulle ligge og slappe af med i ca 15 min. SÅ skønt. Derefter påførte hun forskellige serumer, og cremer i endnu flere masserende bevægelser, og ca. 45 min senere, kiggede jeg mig i spejlet og min hud strålede!!! VIRKELIG!!! Så fantastisk.

Alle de skønne produkter...

Alle de skønne produkter…

Den kan virkelig anbefales hvis din hud føles lidt vintertræt – og alle min fine linier (som jeg specielt kunne se i min pande!!!) er væk. I LIKE IT!!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. Stine

    Badeanstalten laver en olie til ansigtet, og den er super god om vinteren, hvor ens hud godt kan blive lidt tør :)

Leave a Reply