Man skal fandeme ikke tro på alt hvad man læser!!!!

JEG HAR IKKE TABT 14 KG MED EN FAKE DIÆT – SPAM!!!

Jeg er lige blevet gjort opmærksom på at denne reklame pt. figurerer på bl.a. Facebook….

Lortespam reklamen....

Løgn spam reklamen….

…og den har absolut INTET på sig. Jeg har aldrig hørt om fimaet, og endnu mindre tabt 14 kg!!!!!! på diæten!

Min agent er ved at få sat en stopper for det, og undersøge det til bunds, men det gør mig simpelthen så vred folk kan misbruge én på den måde – jeg vil sgu gerne selv kunne bestemme hvad jeg lægger navn til!

Tænk hvis mine veninde Anna ikke lige havde set det ved et tilfælde, og synes det så mærkeligt ud at jeg skulle ha tabt 14 kg, og skrev til mig: “det her passer vist ik vel??”…

Så tro endelig ik på alt hvad I læser – og pas på ignorante idioter der reklamerer – med specielt hurtige vægttab og andre mirakelkurer – de er meget sjældent holdbare, og jeg tror helt ærligt slet ikke på dem!

Lev sundt, nyd livet og lyt til din krop – det er mit råd!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

 1. Stine

  Det er virkelig forrykt, at der er nogen, der kan finde på at udnytte kendte menneskers ansigt i sådanne reklamer. Hørte tidligere om en anden, der har været udsat for en lignende annoncering på facebook, og hun havde et hyr med at få facebook til at få fjernet annoncen.

  • julie

   Ja det er vanvittigt. Men forbundet er på sagen, så forhåbentlig bliver det stoppet snarest!!
   God weekend.
   Kh. Julie

Leave a Reply