Man skal bare springe ud i det…

Jeg ELSKER virkelig at undervise i skuespil og jeg er så heldig at jeg stadig har muligheden for at gøre det – og mine elever er seriøst verdens sejeste – de kommer med SÅ meget energi og en kæmpe lyst til at lære – og de springer bare ud i tingene – og så det er en fest at se dem udvikle sig og folde sig ud.

Vores nye studie...

Vores nye studie…

De fleste af mine elever pt, er unge der allerede har et stort talent (og flere en ret god karriere) som…

… sangere eller dansere, men hvor deres agenter eller lign gerne vil have at de også kan spille skuespil.

Det er selvfølgelig en fordel, at de er vant til at arbejde med deres stemmer eller kroppe, men det vigtigste af alt – og for deres udvikling – er at de ALDRIG siger nej.

Når de kommer ind i studiet til mig, er de altid med på den værste, og hopper med på alt hvad jeg finder på – også selvom det ofte virker grænseoverskridende og lidt skræmmende for dem!

Jeg bruger selvfølgelig tid på forklare hvorfor vi gør, som vi gør – og hvornår og hvordan de kan bruge øvelserne i praktis, så det hele giver lidt mere mening for dem – og heldigvis er de altid glade bagefter.

De rykker sig hver eneste gang og nogle tager ENORME skridt i den rigtige retning – netop fordi de bare kaster sig ud i det og det er simpelthen SÅ fedt at være en del af…

Jeg tror faktisk at vi alle sammen kunne lære noget af det – bare kaste os ud på dybt vand i ny og næ –  for at rykke vores grænser, og udfordre os selv. Jeg tror man kan lære meget af det (og om sig selv) og virkelig få meget ud af det.

Jeg er ihvertfald utrolig stolt af dem – og rørt over at de har så stor tiltro til mig og kunsten – og jeg ønsker dem alt det bedste – og vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe dem i den rigtige retning..

Hurra for talent og passion – jeg er vild med det!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. Det er altid fedt, når folk bare springer ud på den dybe ende. Og de fleste ender jo med at svømme. Man kan mere end man tror. Bare man tør tage springet. Sikke en inspiration… Måske man skulle hoppe :-)

    • Julie Ølgaard

      Gør det :) “If you can dream it, you can do it” sagde Walt Disney engang – og jeg tror han har ret!

      Kh. Julie og pøj pøj

Leave a Reply