Mamma beauty…på godt og ondt!!

At være gravid er en gave. At skulle have et barn, og at skulle bære og nære det i sin krop, er for de fleste en drøm, men det indbefatter hårdt arbejde og kan ofte være ganske krævende.

Jeg var absolut ikke en af dem der elskede at være gravid – jeg elskede at jeg skulle have et barn og var SÅ taknemmelig for at kunne få det – men selve det at være gravid og se min krop ændre sig og noget andet tage over, var ret svært for mig. Jeg har altid været lille og trænet meget, og pludselig havde jeg INGEN kontrol over min krop og måtte indse at der pludselig var noget større og vigtigere end mig der havde taget over…

About to explode...

About to explode…

Jeg var derfor også meget opmærksom på at… hjælpe min stakkel krop mest muligt, og udover at jeg trænede helt op til min fødsel (jeg boksede og gik 12 km 2 dage inden jeg fødte min søn), så prioriterede jeg også at få behandlinger og hjælpe den med at have det bedste muligt – og kunne komme tilbage til sig selv hurtigst muligt bagefter.

MKCPH – Merete Klitgaard – var som altid min “go to guru” mht Beauty & Wellness – og dette var ingen undtagelse. Hun gav mig som gravid (og nu ammende) muligheden for et tiltrængt pusterum, når min krop føles træt og tung.

Jeg var klar til at poppe...

Jeg var klar til at poppe…

En behandling jeg var særdeles glad for var en af de sidste jeg fik lige inden jeg fødte, nemlig “Mamma Beauty behandlingen”. Behandlingen har fokus på at øge hudens elasticitet og styrke vævet. Hun behandlede med naturlige olier og specialmasker, der modvirker og udbedrer strækmærker. Desuden hjælper den maveskindet til at trække sig hurtigere sammen efter fødslen og afhjælper væskeophobninger – whats not to like..

Den gode start…Mamma masken til maven stimulerer som sagt hudens styrke og elasticitet, forbygger strækmærker og efterfølgende slap hud. Derefter er der en massage af ben som bekæmper og forebygger cellulite, fantastisk til væskeophobninger, langsom cirkulation, og tunge/trætte ben, rygmassage og ansigtsmassage som lindrer spændinger og afslapper musklerne.

Tak....

Tak….

“Beautiful Mamma” giver tryghed og velvære til den gravide og jeg kan virkelig anbefale den.

Og seriøst, hvis man ikke må forkæle sig selv lidt ekstra når man er gravid – hvornår må man så!!! 😉

//Julie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply