Magiske hænder…

Mums...

Mums…

Vi havde premiere på min nye forestilling “Godnat Albert” på Teatret ved Sorte Hest i fredags, og jeg har kørt hårdt på med både prøver og forskellige andre projekter de sidste par måneder, så for at det ikke skal være løgn, sagde min krop så fra i torsdags, og jeg lagde mig med en god gammeldags influenza!!! Typisk – dagen inden premieren!!! FUUUUUCK!

Men en aflysning var ligesom ikke…en mulighed for mig, så jeg gjorde hvad jeg kunne for at blive rask – eller ihvertfald få det så godt som muligt – hurtigst muligt.

Det betød selvfølgelig masser af the, ro og varme, men jeg kunne mærke at min krop var helt afkræftet – og det var så her jeg ringede til Merete Klitgaard fra MKCPH, der som altid kom “to the rescue”…

Heaven - I tell you...

Heaven – I tell you…

Jeg tog ind til hende på Østerbro, og hun gav mig en Gerard’s Lulur massage og ansigtsbehandling. Det er et frisk eksotisk ritual, der revitaliserer krop og sind – lige hvad jeg havde brug for.

Den gav mig virkelig en helt vidunderlig fornemmelse af energi. Revitaliserende og forfriskende, samtidig med at den stimulerer cirkulationen – dvs. forbedrer immunforsvar, bekæmper oxidation, samt eliminerer toksiner og væskeophobning. Min krop fik virkelig det boost den havde brug for – og min hud var dybt næret, glat og silkeblød bagefter – både på krop og ansigt. Samtidig med at jeg virkelig havde fået slappet af og kommet ned i gear – for første gang i flere måneder nok..

SÅ skønt og tiltrængt!

Magiske hænder og produkter...

Magiske hænder og produkter…

Ja, der er altså en grund til at jeg sværger til at Merete er en mirakelmager og hun har magiske hænder 😉 Endnu engang beviste hun sit værd og jeg glæder mig allerede til næste gang….

Jeg har nu bekæmpet sygdommen og glæder mig nu bare til at spille “Godnat Albert” hver dag indtil d. 15 Oktober :) Yay….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply