Lukas Graham koncert – hold kæft han er vild!!!

Lukas Graham…

Igår var jeg med min veninde Eva til Lukas Graham koncert i Falkoner….og hold kæft hvor er de vilde! Helt igennem fantastiske!

Lukas Graham har seriøst en stemme der er så unik, og gudsbenådet, og så ved han hvordan den skal bruges! Jeg blev fuldstændig blæst omkuld…

Jeg har før hørt dem live på skanderborg, hvor de også var vilde, men i aftes overgik de alle forventninger. Det er de færreste der formår at lyde SÅ meget bedre live end de gør på deres plade – men det gør Lukas Graham virkelig. Selvom deres sceneshow ikke er noget at råbe hurra for, bliver det totalt overstrålet af de 4 drenges totale glæde ved at stå på scenen sammen, og der er en helt specielt energi og glæde ved at se dem spille. Jeg elsker det faktum, at det er 4 gamle venner der har formået at få en drengedrøm til at gå i opfyldelse, og at de nu står sammen på scenen og fyrer den af…

Det eneste billede jeg fik taget under koncerten….

Hvis du har muigheden for at høre dem live, så skal du virkelig gøre det – det er det hele værd – de giver den fandeme gas. Og hvis Lukas Graham ikke formår at slå STORT igennem i udlandet, så ved jeg sgu ikke hvem der gør – efter min mening fortjener de det virkelig…..

Humøret var højt efter koncerten….

…..og vi var nu to glade, men trætte piger på vej hjem efter en super fed koncert….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply