Look of the day: Yndlings smykker…

Jeg har samlet mine absolut favorit smykker…

Yndlings...

Yndlings…Rolex, Jane Kønig, Hermes og arvestykker…

Det er en blandning af gaver, ting jeg selv har købt og arvestykker – og næsten hver og et har en helt specielt historie…

Ja og tro det eller ej, men jeg har faktisk dem allesamme på næsten hver dag…

I love them!!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

3 Responses

  1. Åhr jeg drømmer også om de Jane kønig armbånd!

  2. Det er nogle vildt flotte smykker du har. Og kunne godt forestille mig, at det ser fedt ud når du har dem alle sammen på. jeg synes også det er fedest når man har mange smykker på, på en gang. Man kan jo aldrig få for meget af smykker, og så ser man smykkerne meget mere når man rigtig har pyntet sig op med smykkerne

Leave a Reply