Look of the day: Vinternegle…

Mine nye fine negle fra Clinique Camille

Jeg får lavet BioGel negle ca en gang hvor 3-4 uge. Det er lidt ligesom Shellec, det styrker bare også neglene samtidig. Jeg får det nemlig ikke lavet for at få længere (kunstige) negle, men simpelhen for at mine egne negle altid kan lækre og velplejede ud.

Med BioGel kan man få lagt en neglelak der holder i 3-4 uger, samtdig med at det som sagt også plejer neglene. Det er super for mig, da jeg aldrig har tålmodighed til at lade normal neglelak tørre, og derfor altid får ødelagt den inden den er klar.

Normalt plejer jeg at gå efter lidt mørkere farver her om vinteren som grå, mørkegrå eller sort, men idag gik jeg med farven Milk og den er jeg simpelthen så glad for.

Jeg synes det ser meget naturligt og lækkert ud….

…….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. Sofie

    Hvor er din flotte guldring som du har på, på lillefingeren fra?? 😀

Leave a Reply