Look of the day: Perfekt hud…

I fredags havde NARS inviteret mig ind til Sephora i Illum, for at møde den kendte og dygtige makeupartist Benoit Dumont, som bl.a. arbejder med Marc Jacobs, Philip Lim, Helmut Lang m.fl.

Jeg glædede mig til at snakke lidt med ham, og høre om han kunne give mig nogle nye tips osv…

Benoit og jeg....

Benoit og jeg….

Det er jo altid sjovt at…

…lære noget nyt.

Jeg er jo ikke den store makeup pige – dvs. at når jeg ikke arbejder går jeg faktisk helst helt uden makeup – medmindre jeg har en casting eller skal ud eller lign.

Men selv i disse situationer kan jeg virkelig godt lide det naturlige look.

Så jeg bad ham om at fokusere på at give mig en flot og naturlig hud – som var nem at lave selv….

Produkterne...

Produkterne…

Og jeg må sige at jeg var imponeret – Benoit var virkelig dygtigt, og forklarede det hele så det virkelig gav mening, og jeg gik derfra med den flotteste og mest jævne hud fuld af glød – og det tog ham virkelig ikke lang tid.

Han gik meget op i at fortælle at det vigtigste dog ikke er makeuppen, men hudplejen – men det gør jeg jo heldigvis meget ud af alligevel med mine Tromborg produkter (som jeg jo sværger til) – så vi kom godt fra start.

Heldigvis er NARS også helt uden parabener og andre grimme ting, og man kan derfor sagtens mikse dem med fx Tromborgs cremer osv. – hvilket er vigtigt for mig.

Han brugte følgende NARS produkter på mig:

Serum: Optimal Brightening concentrate – for at give huden fugt og glød (kom altid serumen under din dagcreme, da den derfor trænger optimalt ind i huden og styrker den)

Primer: Radiance enhancing – for at give en helt fin og jævn hud

Foundation: Vallauris sheer glow – for at give huden den ensartede naturlige farve (han gav mig det tip at man skal komme bare et ultra tynd lag på med fingrene i stedet for med børste, da det så ser mere naturligt ud)

Concealer: Honey – dækker ekstra de steder der er brug for det (påføres bedst med en lille rund børste – han brugte #13)

– Light Reflecting setting powder – til at lave en finish så makeuppen sidder perfekt hele dagen

Bryn: Caucase pencil (og Gural gel til at holde formen) – super god og giver SÅ flotte bryn

Kindben: South beach og Copacobana – han lagde disse på under foundationen, og blendede dem sammen, så det blev virkelig flot og naturligt

…og jeg skal ihvertfald selv have fat i de produkter snarest.

Der var enormt dårligt lys i Illum til at tage billeder så dette billede er desværre ikke særligt sigende for hvordan min hud så ud, men jeg håber at I kan få et indtryk.

Jeg kan ihvertfald berette at flere uopfordret sagde til mig at jeg så virkelig flot ud senere på dagen – hvilket jo altid varmer på en kold fredag eftermiddag…

Det endelige resultat...

Det endelige resultat…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply