Look of the day: Danish…

Ja – det er sjældent at det sker, men vejret er faktisk ikke helt i top for tiden her i LA…hahaha – luksus problem!

Humøret er dog stadig i top... tøj fra NU Denmark og støvler fra Isabel Marant...

Humøret er dog stadig i top…

Det giver mig heldigvis en undskyldning for at iføre mig noget lidt varmere tøj end ellers – og det er jeg faktisk slet ikke utilfreds med.

Specielt ikke når… det er dansk og fedt – og ja, bare lige mig….

Jeg har jo forelsket mig i det danske mærke NU Denmark, som har en butik her i LA på Sunset strip – og deres tøj er SUPER fedt synes jeg – råt og feminint med masser af små detaljer, der gør at det virkelig skiller sig ud og er super lækkert på samme tid – what’s not to like!

Tøj fra NU Denmark og støvler fra Isabel

Tøj fra NU Denmark (både på billedet ovenfor og dette) og støvler fra Isabel

 

Solbriller fra Extreme Living...

Solbriller fra Extreme Living…og mine nye J LO øreringe (fra Forever 21)…hahaha

Derudover må jeg også lige slå et slag for mine yndlings solbriller fra “Extreme Living” som jeg fandt på en ferie (min bryllupsrejse faktisk) på Santorini sidste år. De er fantastiske syntes jeg. De laver SÅ fede og anderledes solbriller…og så koster de en brøkdel af hvad andre briller koster…

Tjek dem selv ud her

Ha lige en dejlig dag derude!!!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply