Live a little…

Min skønne veninde...

Min skønne veninde…

Selvom jeg er sindsyg glad for at være her i Los Angeles pt – så savner jeg min familie og mine venner MEGET! Og så er Los Angeles lige pludselig langt væk – det er de færreste der bare lige tager på en sviptur eller weekend tur til LA – og det kan jeg jo desværre ikke fortænke dem i – for det er fandeme en lang tur fra Danmark.

Downtown artwalk...

Der sker altid noget i LA – her fra Downtown artwalk…

Men noglegange så er der bare nogen der er villige til at gøre det ekstra – og bare sige “det her er hvad der er muligt lige nu, så jeg vil få det mest ud af det” – og det er noget af det bedste i verden!

Downtown LA - her er plads til alle...

LA – her er plads til alle…

Min fantastiske veninde Janni har længe ville komme på besøg, men vi har bare ikke lige kunne få det til at passe. Men i denne weekend sagde hun ret spontant “jeg kan komme fra onsdag til søndag, og ja det er kort – men det er hvad der er muligt lige nu, så nu gør jeg det sku bare!!!” Wuhuuu…..og vi havde seriøst de mest fantastiske dage sammen.

Drinks time med Clara...

Drinks time med Clara…

Det skal lige siges at Janni er et slags overmenneske – hahaha – der seriøst nægter at blive træt, og vi fik da også optimalt meget ud af døgnets timer.

Vi fik snakket, hygget, shoppet, hiket, bokset, set på kunst, været downtown, været på stranden, spist, drukket drinks, øvet casting og bare MEGA hygget igennem.

Sidst aften....love love love...

Sidst aften….love love love…(og to trætte piger)

Selvfølgelig gik dagene alt, alt for stærkt, men vi fik et tiltrængt “skud” Janni/Julie tid – og jeg sætter så meget pris på at hun bare sprang ud i det og kom over til mig – selvom det var kort.

Girls night out...

Girls night out…

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – jeg er så heldig at have så fantastiske mennesker i mit liv! Tak for jer og specielt for dig Janni….

En lille lykkelig pige...og hendes trætte hund....

En lille lykkelig pige…og hendes trætte hund….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply