Let’s fight it together!!!

Ét billede – ét budskab – tusindvis af kvindeskæbner!

......

……

Det kunne være virkeligheden en dag for din veninde, din datter eller ”blot” for den ukendte kvinde på gaden, som du kiggede i øjnene forleden dag.

Historien om trafficking er…

…barsk og vi danskere glemmer den i dagligdagen. Men trafficking sker og det er den meget mørke side af prostitution med groft misbrug af unge piger og kvinder, der er tvunget ud i prostitution.

Du finder ofre for trafficking i Danmark f.eks. i København eller ude på landet i skumle nedlagte huse. Kunderne, ja, de kommer og efterspørger de unge kvinder for et blowjob til billige penge.

Sex trafficking er sexslaveri anno 2015. EU har gjort det til en mærkesag hvert år den 18. oktober at få sat fokus på indsatsen mod human trafficking og herunder også sex trafficking i Europa. I år sætter NEWLIVES (som jeg har været en del af i mange år) skarpt fokus på sex trafficking.

EU Anti Trafficking Dag er altid vigtig at støtte op om for Danmark, men måske netop i år, set i lyset af Amnesty Internationals nye holdning, der går på at afkriminalisere prostitution, synes det endnu vigtigere end nogensinde.

Du kan gøre en forskel:

ET KLIK (én deling, et like) – ét budskab kommer ud – tusindvis af danskere tænker endnu engang over, at trafficking sker i Danmark og det skal stoppes.

Hjælp os med at få billedet ud i hele Danmark!

Se meget mere om trafficking på www.humantrafficking.dk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply