Lækker og naturlig flot hud…

Jeg har aldrig været den store fan af foundation – især ikke i hverdagen, men samtidig er der nogle gange behov for lige at få lidt hjælpe til at give huden det ekstra boost/pift så den ser rigtig fin og lækker ud…

Er vild med dette lille vidunder...

Er vild med dette lille vidunder…

Samtidig elsker jeg også at have en gennemfugtet hud, og sidste gang jeg var forbi…

…Clinique Camille i Holbergsgade i København, anbefalede hun mig at prøve denne CC creme fra Phytomer – som er en dagcreme både med solfaktor og som giver lidt farve, samt super meget fugt (og så var prisen virkelig rimelig!!!).

Så den købte jeg med hjem…

Meningen er selvfølgelig at man bruge den istedet for en “normal” dagcreme, men jeg elsker jo mine tromborg produkter og kan som sagt ikke få fugt nok – så for mig har det været en “ekstra” creme (som har erstattet den solcreme som jeg plejer at bruge hver dag) som jeg har brugt over min dagcreme.

Jeg har nu brugt den i ca 2 måneder, og jeg elsker den…

Den dækker super flot, men det ser stadig virkelig naturligt ud, og på ingen måde som en maske eller et ekstra lag, som jeg nogle gange synes foundation kan – ihvertfald hvis den er lagt forkert…

Det giver et flot og naturligt look, og ser ud som om man slet ikke har makeup på, men bare har en naturlig lækker og flot hud – what’s not to like…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply