Lækker ensartet hud…

Jeg er jo stor fan af at se naturlig ud, samtidig med at jeg elsker smuk og lækker hud…

Tip of the day...

Tip of the day…

Jeg går virkelig meget op i at pleje min hud – og sværger jo som de fleste af jer måske ved til… Tromborg – men nogle gange kan man virkelig godt have brug for lige at blive “kvikket” lidt ekstra op og få lidt hjælp til at få huden til at se smuk og ensartet ud….men uden at det bliver makeuppet!

Jeg fik denne her Esteé Lauder creme (Enlighten – EE skintone corrector) i gave for noget tid siden, og jeg har bare ikke fået prøvet den før nu – hvilket viser sig at være en kæmpe fejl, da den simpelthen er så god!!

Den giver huden et fugtet og flot ensartet look – uden at det ligner at man har makeup på – og man får bare en glød der er super flot. Samtidig med at den er spf 30 – hvillet altid er et hit i min bog.

Det er måske ikke en creme jeg ville bruge til fest eller til billeder osv. – men til hverdag er den perfekt – og nu en sikker vinder i min hverdags rutine istedet for foundation eller mineral pudder osv.

Et lille tip herfra…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply