Læder, frynser og ruskind – what’s not to love…

Yes - I'm gonna rock this...

Yes – I’m gonna rock this…

Det er jo ingen hemmelighed at jeg er VILD med dansk design OG jeg er også vild med læder og frynser…

Så da jeg så denne jakke fra Munderingskompagniet mens jeg var hjemme i vinter, blev jeg forelsket ved første øjekast! Den var der desværre ikke i min størrelse, og jeg har seriøst kigget efter posten hver dag siden – hahaha…

Men forleden kom den så endelig – pakken jeg havde ventet på – og jeg har levet i den siden. Snittet er fantastisk, og jeg elsker, elsker, elsker blandningen af de rå ruskind og læder med de seje frynser…

Love, love, love...

Love, love, love…

Måske jeg aldrig tager den af…. 😉 Wuhuuuu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply