Kvinder til salg…..

Kampagne mod Kvindehandel!

På lørdag d. 27/10-12 kl. 13-15 har NewLives (en organisation der kæmper mod Human Trafficking, hvor jeg er frivillig) et stort event på Strøget i København.

Vi vil gøre folk opmærksomme på hvor stort et problem Human Trafficking og Kvindehandel egentlig er i Danmark, og vi vil prøve at sørge for at folk ikke bare lukker øjenene for det.

Jeg har derfor samlet 8 mega seje skuespillerinder – Laura Christensen, Neel Rønholt, Beate Bille, Marijana Jankovic, Sara-Sofie Boussnina, Lærke Winter og Catrine Rose Lange – der sammen med mig vil stå i butiksvinduet i butikken “Deres” ved Vimmelskaftet – sminket som piger der har været udsat for Human Trafficking med prisskilte om håndledene.

Samtidig går en masse fantastiske frivillige rundt og deler flyers ud, og fortæller om hvad det er der sker, og hvad piger og kvinder bliver udsat for i vores lille land.

Eventet hedder “Fresh meat take away” og det er et utrolig vigtigt event synes jeg! Jeg håber derfor, at I alle vil møde op og støtte denne vigtige sag – så vi snarest muligt kan komme Human Trafficking og Kvindehandel til livs – det kan simpelthen ikke passe at vi lader det ske hver eneste dag!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

3 Responses

  1. Line

    Fedt fedt fedt! Hvornår på dagen står i der?? :)

  2. Line

    Det kan du tro jeg gør!! :)

Leave a Reply