Klar, PARAT, Sommestart!!! Part 2…

Gerard’s Thermal Mud

Gerard’s Thermal Mud

I sidste uge skrev jeg 1 del om mine KLAR, Parat, sommerstart behandlinger hvor man på 4 uger kan få en smukkere hud, slankere krop og føle sig veltilpas i ferien. Du kan læse sidste uges indlæg her...

…så var min hud nemlig klar til denne uges behandling – step 2 – nemlig Gerard’s Thermal Mud.

Det er en mineralrig vulkansk mudder, der stammer fra områder med meget høj varme aktivitet og har en dyb udrensende, ekfolierende, fugtgivende og regenererende egenskab. Thermal Mud har gennem alle tider været anvendt som en helbredende terapeutisk mudder, og idag findes Thermal Mud i mange skønhedsprodukter.

Gerard’s Thermal Mud er en Detox – reducerende og slankende behandling – med dræning, rensende, genopfriskende effekt der er stimulerende for kredsløbet og regenererende for huden.

Gerard's Thermal Mud

Gerard’s Thermal Mud – wrap style…

Jeg fik behandlingen med massage, men kan også laves som indpakning eller wrap. Thermal Mud med massage er dog ideelt tilfælde af muskel spændinger – som jeg har enormt mange af, da jeg træner meget og ikke er så god til at strække!!!!! – samt til behandling af eksem og affaldsstoffer.

Min hud er klart blevet meget mere jævn og blød, og jeg kan mærke en klar forskel…og er nu klar til min opstrammende – part 3 – behandling næste uge….

Jeg glæder mig allerede…

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply