KLAR, parat, sommerstart!!! Part 1….

Mmmm - dead sea salt....

Mmmm – dead sea salt….

Man skal virkelig huske at passe på sin krop, da vi jo skal have den længe – og for mig er det sindsygt vigtigt at pleje den, og gøre gode ting for den 😉
Jeg kan virkelig godt lide at prøve nye behandlinger – men jeg får dem dog altid af min absolut favorit behandler – Merete Klitgaard, der åbner egen salon – MKCPH på Vesterbrogade d. 1 juli – wuhuuuuuuu
Vi er dog allerede i gang med nye behandlinger, og idag fik jeg en Gerard’s Skrub Massage med Dead Sea Salt som første led ud af fire, der at gøre mig helt sommerklar ;)….
Merete anbefalede derfor dette:
“Ferien venter forude og mange ønsker at tage sig godt ud, vi ønsker at kunne tage badetøjet på og kunne klare feriens mange fristelser..

Med et KLAR PARAT START program kan man på 4 uger få en smukkere hud, slankere krop og føle sig veltilpas i ferien.

Step 1. er at eksfolierer og rense kroppen, ekfoliering  er med til at reducere cellilite, oppustedhed, affaldsstoffer, døde hudceller og efterlader både hud og krop mere energisk og let (den del jeg fik idag – nemlig – Gerard’s  Skrub Massage med Dead Sea Salt:) )

Step 2. er Detox, slimming, reduktion der er intet som en Mud eller Clay behandling som kan få kroppen til at udrense og reducere i cm. En dehydreret, trist og træt hud ser går og ”gammel” ud og da huden er kroppens største organ er det vigtigt vi både renser, plejer og beskytter huden – indefra og ud.

Step 3. er slimming og opstramning, selv hvis du ikke følger den perfekte sunde livsstil hele året er det stadigt muligt at få en lækker krop med intensive resultatorienteret behandlinger.

Step 4. kan indeholde elementer af firmning, slimming men jeg kan anbefale en behandling som også fjerner kroppens stress og giver kroppen mulighed for at slippe hverdagens multitasking. Mange føler sig særligt presset op til ferier og har svært ved at få kroppen ned i gear. Gå efter en behandling og kombinerer hud, krop og afslapning.”

Massage - I love it....

Massage – I love it…

Især når jeg træner så meget som jeg gør, er det vigtig at få massage og få løsnet op i ny og næ, og når jeg kan kombinere det med en behandling er det for mig helt perfekt!

Kroppen såvel som ansigtet har brug for at blive, renset, plejet og beskyttet. Den daglige rensning er fundamental, og regelmæssig exfolering er nødvendig for at hjælpe den naturlige cellefornyelse. Kroppens hud skal dagligt plejes med fugt og næring, vævet skal have tilført pleje for at bevare huden toned, jævn og elastisk.
Huden er kroppens største organ, og den er super vigtig at passe. Huden er direkte knyttet til vores velbefindende og vores udseende og derigennem vores selvværd.
Skønt...

Skønt…

Massagen – som jeg ELSKER – udføres så den giver en toning, dræning og iltende effekt, hvilket er lig med velvære og regeneration.

Mmmm min hud er seriøst silkeblød og jeg har det så dejligt!

Nu er jeg klar til at springe ud i dagen….

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. Merete Klitgård tilbyder kurser med Gerard’s produkter allerede primo juli. Så hurtig tilmelding kræves.
    http://www.wellnessportalen.dk/uddannelse-kursus-wellness/uddannelse-koebenhavn/mkcph-gerards-massada-kursus/

Leave a Reply