Klar, parat…LA!!!

Inden jeg skulle til LA fik jeg lige en sidste all-over behandling af yndling Merete Klitgaard (MKCPH), så jeg var klar til turen…

Mmmm....

Mmmm….

Dagens behandling var…

….Massada Pindas – der er en massage med stofposer, der indeholder lægeplanter, urter og krystaller, som kombineret med varme terapi som fjerner blokeringer i muskler, meridianer og sener  – og afslapper hele kroppen. SÅ fantastisk!!

Jeg havde aldrig prøvet en Massada behandling før, da Merete normalt arbejder med Gerard’s, men jeg må indrømme at jeg var meget positivt overrasket. Det var virkelig en skøn og meget afslappende behandling.

Det er en behandling til både krop og sjæl, og den reducere stress både fysisk og mentalt – hvilket stimulerer kroppens egen udrensning, samtidig med at jeg fik ro til at koncentrere mig om mine drømme og mål.

Behandlingen har 3 hoved ingredienser:

Verbena – som er en læge plante fra syd-mellemlamerika, der har en citrus duft. De bruges som krydderurt / te mod hovedpine, tristhed og giver en god søvn og fordøjelse

St. Johns vorte – som bruges i naturmedicin og stimulerer vores dopamin ( godt mod dårligt humør og bekymring )

Niauli blomst – der virker anti stressende og energi givende, og er kendt for at give skyrke og mental overskud

Så var jeg ellers klar til 1 måned overthere…og gik som altid fra Merete med ekstra overskud, og følte mig som en million!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply