Kampen mod tør vinterhud – Part 1 – Håndcreme…

Håndcremen fra JOIK

Vinteren er hård mod især huden, og jeg kæmper hvert år med at finde produkter der kan hjælpe min stakkels hud igennem vinteren. Jeg har lige fundet denne håndcreme fra JOIK, som er helt skøn – Deep moisturizing hand & foot salve for dry skin.

JOIK er naturlige håndlavede produkter fra Estland, der er allergi-venlige, fri for parabener, pentrolatum, sulfater og uden tilsætning af farve og parfume.

Håndcremen fugter virkelig meget, og man får de blødeste hænder. Den er dog lidt fedtet, så jeg bruger den om aftenen før jeg skal i seng, og så i små doser i løbet af dagen. Virkelig et hit…

JOIK er et lille firma som ikke kan fåes særlig mange steder herhjemme, men jeg har købt det hos Clinique Camille i Holbergsgade i Københvan, og de har den ihvertfald der….jeg faldt også for deres læbepomade og duftlys, og jeg kan virkelig godt lide deres produkter. Udover de virker og dufter skønt, så er de virkelig rimelige i prisen!!!

JOIK – et nyt favorit mærke. Her ses håndcreme, læbepomade og duftlys – så lækkert!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply