Just don’t give a fuck… 

Da jeg var yngre brugte jeg alt for lang tid på at tænke over hvad andre mon tænkte om mig, eller hvordan de mon ville reagere og lignende – hvilket jeg tror er ret normalt når man er ung!

.......

…….

Jeg er siden flere gange blevet spurgt i interviews hvad jeg ville råde mit 14 årige jeg til hvis jeg kunne have sagt noget til mig selv dengang, og jeg tror at mit råd ville være “Just don’t give a fuck”!

Ikke som…

…i at man ikke skal give en fuck for andre mennesker, eller behandle andre ordentligt – for SELVFØLGELIG skal man det – ALTID!

Men man skal samtidig også huske på, at man aldrig kan gøre alle glade, eller være præcis det folk vil have du skal være. For desværre er det sådan at hvis der er nogen der vil snakke dårligt om dig eller bare ikke vil kunne lide dig – ja så er der absolut intet du kan gøre ved det – og det er derfor tåbeligt at prøve!

Derimod KAN du være den person du godt selv kan lide, et godt mennesker, der altid prøver at finde det positive i andre og behandler folk ordenligt – den person der gør dig selv stolt (hvilket burde være mindst lige så vigtigt) – og så kan du gå ud i verden med oprejst pande og møde alt hvad end livet bringer dig – vel vidende at du er den person du kan være stolt af og smile til når du ser dig selv i spejlet om morgenen… Og se – det må da være det bedste i verden og det vi alle burde stile imod!

Lidt vise ord herfra på en høj hellig søndag – ha det skønt derude!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply