Jewls og diamanter…

Jeg mødte for nyligt Mai Manniche – designeren og ejeren af JewlsCph – for første gang…

Hun var super sød, og vi faldt hurtigt i snak…

Søde og dygtige Mai...

Mai…

Vi aftalte at drikke en kaffe her i den nærmeste fremtid, og så kunne jeg også lige se hendes smykker….win win…

Det blev SÅ idag, og det var virkelig…

…et dejligt syn. Både fordi Mai heldigvis også denne gang var både sød og skøn, og så fordi hendes smykker (som jeg må indrømme jeg ikke kendte SÅ meget til før, udover at jeg selvfølgelig kendte navnet osv) var SÅ flotte…

Wow....

Wow…diamonds are a girls best friend…

Der var virkelig noget for enhver smag – og til enhver pris – og det er Mai selv der designer alt, så hun er også super god til at rådgive og gennemskue hvad der passer til ens personlighed, stil osv…

Smukhed....

Skønhed – råt og ultra feminint….

Elsker farven....

Elsker farven….

Jeg er ikke så god til noget der er for yndigt eller fint – ihvertfald ikke når det er til hverdag – det må godt være lidt stort og råt, og jeg blev selvfølgelig hurtigt tiltrukket af diamant afdelingen….farligt!!!

Men hold kæft der var nogle smukke ting – jeg kunne have købt mig fattig…

Klassiske og skønne - dem skal jeg have på til en smuk kjole en dag...

Klassiske og skønne – dem skal jeg have på til en smuk kjole en dag…

Wow....

Så smukke….

Armbånd og diamanter - whats not to love....

Armbånd og diamanter – whats not to love….

Men heldigvis er det jo snart jul, så jeg ved godt hvad der skal på min ønske liste….

Jeg kunne dog ikke dy mig for at gå derfra med dette lille vidunder……

Min nye ring....

Min nye ring….synes den er SÅ smuk og rå samtidig…

Jeg ønkser mig SÅ meget den lyse i julegave.....

Jeg ønsker mig virkelig denne ring (med den lyse sten) i julegave…..

Du kan selv få inspiration eller se flere smykker osv – enten på www.jewlscph.com eller på Mai’s egen blog: www.maimanniche.dk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply