Jeg troede aldrig at jeg skulle blive sådan en…

…der løb med rygsæk. Altså sådan en rigtig en af slagsen. EN RIGTIG LØBER… Hahaha…

Min nye løberygsæk..

Min nye løberygsæk..

Ikke at jeg helt ved hvad sådan en type er, men jeg har altså aldrig set mig selv som en RIGTIG løber.
Jeg elsker dog at dyrke sport – men…

…der må gerne ske lidt mere som der gør i fx boksning og tennis – dog må jeg indse at jeg faktisk løber mere og mere, og jeg har nu besluttet mig for også at løbe til boksning en gang om ugen (ca 6 km hver vej), og så skal jeg jo have et sted at have mine boksehandsker osv. – for man må aldrig gå ned på udstyr 😉

Jeg undersøgte markedet for løbetasker på nettet, da jeg intet kendskab havde til det, og jeg fandt hurtigt ud af at Salomon klart lavede de tasker jeg bedst kunne lide, og som virkede som de bedste.

Jeg skulle vælge mellem en “trail bag 10” (der kan bære 9 liter) og “trail bag 20” (der kan bære 16 liter) – og endte med at vælge 10’eren da jeg blev enig med mig selv om at det er federe at løbe med så lille en taske som muligt, da tingene så ikke vælter rundt, og tasken ikke er kæmpe stor og løs at løbe med (især når man ikke er verdens største menneske som jeg jo må indrømme at jeg ikke er)…

Den skal bruges første gang idag - og jeg er faktisk lidt spændt - hahahaha - livets små glæder...

Den skal bruges første gang idag – og jeg er faktisk lidt spændt – hahahaha – livets små glæder…

Så afsted med mig og mit nye gule lyn…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply