Jeg er så glad for min cykel… 

 

Min nye cykel....wuhuuu

Min nye cykel….wuhuuu

Yay – jeg er en MEGET glad pige for tiden :)

Jeg har nemlig fået ny cykel – noget der har været tiltrængt MEGET længe!

Jeg bor midt… i København, og jeg cykler nærmest overalt. Jeg har igennem de sidste 10 år haft en flot blå følgesvend, som har været igennem meget sammen med mig….men men men alt har jo sin tid, og nu kunne den altså desværre ikke mere (læs: punktering eller lignende – DAGLIGT – hvilket kan drive enhver til vanvid skulle jeg hilse at sige).

Men nu er det så sket – jeg har fået ny cykel – som jeg tilmed selv har designet!!! SÅ OPTUR!

Jeg har virkelig kigget på mange cykler, da jeg godt kan lide at min cykel har personlighed, skal være bedstemor+lowrider, og så skal den selvfølgelig være rar at cykle på, god kvalitet OG så ville jeg gerne have en STOR kurv, så der var plads til alt det jeg altid ender med at slæbe med mig – og selvfølgelig Carlo (min hund 😉 ).

Jeg faldt over Velorbis, gik ned og snakkede med dem, og vi fik så sammen designet en cykel helt efter mit hoved – og vupti her ca 4 uger senere er den her :) Og jeg er SÅ glad….

Lowrider+bedstemor, kæmpekurv, 7 gear i min helt egen farve – og bare SÅ sej – jeg er altså en glad lille en skal jeg love for.

Love it

Love it…

Så nu er det bare ud i det blå med mig….sol bliv her nu lidt ik :)

God dag derude…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

3 Responses

  1. Tillykke! 😀 Den er da bare super fin <3 Kunne godt se mig selv med sådan en i rød eller hvid :)
    Det lyder fedt (og dyrt ….) at man kan designe sin cykel selv 😀

  2. Anne

    Er dækkene punkterfri?

Leave a Reply