Jeg ELSKER detox – nu med ler!!!!

IMG_4645

Jeg har sagt det før – og jeg siger det igen – JEG ELSKER DETOX WRAPS!!!

Seriøst – det er noget af det bedste….ihvertfald dem som min yndlings behandler Merete (Klitgård fra Gerard’s) laver på mig!

Man har det bare så meget bedre bagefter, og man føler sig lettere, bedre tilpas, og ens hud har det bare så skønt.

 

Idag fik jeg en Gerard’s Green Mask Detox wrap. Det er en slags grøn ler som man bliver “wrapped” i, og den kan behandle problemer som fx ophobning af fedt depoter – samtidig med at den modellerer, dræner , udrenser, bekæmper cellulite m.m.

Den hjælper med at forme ens figur, og giver en fugtig, glat og jævn hud!

Jeg træner jo meget, men jeg synes virkelig at kombinationen med denne behandling er super, og kan virkelig anbefale det.

Jeg startede idag med at få en body eksfoliation, derefter fik jeg en lymfemassage med Gerard’s hydro og Lipopul, og derefter blev jeg smurt ind i essentielle olier og stimulerende kropsprodukter, som Merete har specielt tilpasset mig. Og til slut kom jeg så i “the Green Mask wrap” – skønt!!!!

Jeg er nu på vej på teatret – og det er et enormt fysisk forestilling – så det er virkelig skønt, lige at have fået en opstramning her fra morgenstunden!!!

Dejlig start på dagen!

IMG_4647

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply