Ishockey debut!!!!

Ishockey i Rødovre Hallen….

Min gode veninde Camille, har set og gået op i Ishockey hele sit liv, og jeg har længe lovet at tage med hende til en kamp. Hun holder med Rødovre – Mighty bulls, og vi drog derfor igår til Rødovre hallen var de skulle møde Esbjerg.

Jeg har før været til én ishockey kamp i mit liv – for nogle år siden da vi optog Zulu Djævleræs ved Ålborg, og hele holdet var afsted sammen – og holdt en fest og lod os rive med af stemningen. Men denne gang var det en hverdag, og jeg var i bil, og derfor på danskvandsvognen – og det var derfor en helt anden oplevelse. Ikke at det var en dårlig en af slagsen – men for mig var det nok mere underholdende at opbervere menneskerne til kampen, og høre hvor meget de gik op i det og vidste om spillerne osv – end selve spillet. Ikke at jeg synes det var uinteressant, men jeg må indrømme at der er sportsgrene der interessere mig mere. Når det er sagt er der en helt speciel oplevelse når man er til live sportsevents, og jeg kan virkelig godt lidt stemningen og humøret i sådan en hal….

Så jeg har lovet Camille at det ikke er sidste gang jeg hopper med hende til kamp – næste gang skal det dog være en fredagskamp, og en hvor jeg ikke er i bil….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply