I’m dreaming of…

Jeg er jo en totalt sucker for lækre produkter, og det er ingen hemmelighed at Kerastase er mit foretrukne mærke når det kommer til mit hår…

Love love love...

Love love love…

De har lige lanceret et nyt produkt, som jeg bare må have fingrene i snarest…det lyder SÅ lækkert. “Elixir Ultime Volume Beautifying oil mist” som skulle få selv fint hår til at stråle og give glans uden at gøre det tungt! Shinetime – what’s not to like…

Favorit forkælelses product no. 1...

Favorit forkælelses produkt no. 1…

Jeg har længe været super glad for denne “V.I.P. volume in powder” som giver virkelig meget fylde og et lækkert “pjusket look. Jeg bruger den dagligt, men den giver ikke shine, så jeg tænker at hvis man afslutte med “misten” så kan det kun gå godt…

Jeg glæder mig allerede…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply