Hygge i solen i det dejligste selskab…

Min elskede mor...

Min elskede mor…

Min kære mor har været på besøg i en uges tid nu, og det har været SÅ dejligt. Vi har hygget os, grint og virkelig bare nydt det!

Igår var det dog vores sidste dag sammen her i Los Angeles…

… for denne gang – og vejret var heldigvis SÅ fantastisk. Solen skinnede fra en skyfri himmel – perfekt.

Min lille mor og jeg...

Min lille mor og jeg…

Jeg havde taget dagen fri, så vi kunne være sammen, og efter min morgen træning på stranden og efterfølgende frokost hos “Brentwood Farmshops” besluttede vi os for at kører op til “The Getty Villa” – som er et smukt museum i Malibu, der ligger på en klippe med den skønneste udsigt!

 

Udsigten fra Getty villa....

Udsigten fra Getty villa….

Her tilbragte vi så nogle timer – jeg havde aldrig været der før – hvilket viser sig at være en kæmpe fejl. Der er et større museum der hedder “The Getty Center” som er startet af samme mand, og der har jeg været 1000 gange, men altså aldrig før i villaen, men den var som sagt virkelig et besøg værd. Den er selvfølgelig er meget mindre end selve Getty Centret osv – men også et virkelig dejlig sted.

Smukkeste bygninger....

Smukkeste bygninger….

...og haver....

…og haver….

...og figurer ;)

…og figurer ;)

Begge steder har fri entre (på nær parking som man skal betale for) og det gør at mange også bare tager derop og sidder at læser eller arbejder osv., hvilket skaber en super fed afslappet stemning midt i alt kunsten og de smukke omgivelser.

Jeg tog lige en lille slapper ovenpå træningne...

Jeg tog lige en lille slapper ovenpå træningne…

Bagefter gik vi en lang tur på stranden for at mor kunne nyde den sidste sol for denne gang – før vi om aftenen skulle ud at spise med nogle venner. For at slutte det hele af med stil tog vi lige en sidste is fra “the yougurt shop” som er min all time favorite: German chocolate, sea salt caramel og vanilla med vingummi bamser og cookie dough på toppen!!! Mums…Hahaha…

Tak for nogle skønne dage...

Tak for nogle skønne dage…

Det har været nogle super dejlige dage sammen med min lille mor, og nu er det tilbage til hverdagen…hvilket heller ikke er helt dårligt – heldigvis!!!

 

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply