Hvad giver dig vinger?

Jeg kan jo bedst lide når der er fuld fart på – og helst hele tiden…så for mig er det derfor super vigtigt at leve mit liv fuldt ud!

Både privat, på arbejde og i det hel taget. Jeg elsker sjov og ballade – og alt hvad der dertil hører af mad og drikke – men det betyder også at jeg må spise sundt og træne hårdt i hverdagen, så jeg kan slå mig løs andre dage.

En god start på dagen for mig er en sund og lækker morgenmad, hård træning som fx. boksning, crossfit, spinning eller løb og så et lang dejligt bad mens jeg hører høj musik…så er jeg virkelig klar til at flyve ud i verden!!!

Hvad giver dig vinger – og mod på livet?

Du kan se flere sjove videoer her: http://givesyouwings.redbull.com/da-dk/

 

 

Sponsoreret indlæg….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply