Home sweet home…

Så er jeg hjemme i København igen – og gud hvor er det skønt!!!

Home sweet home...

Home sweet home…

Jeg har været hjemme i ca. 1 uge nu, og jeg har ikke siddet stille i et sekund – derfor har der også været lidt stille på bloggen – men det er jo bare fordi jeg er så mega priviligeret at have så mange skønne mennsker i mit liv!

Mit ride fra lufthavnen...

Mit ride fra lufthavnen…

 

Kørt af ham her...ja tak!!!!

Kørt af ham her…ja tak!!!!

Jeg har set familie og venner (men slet ikke nok!!!), arbejdet, holdt spændende møder om fremtiden, trænet, pakket lejlighed ned da vi skal flytte om 3 uger – og samtidig prøvet at komme af med mit jetlag…

Dejlige venner...

Dejlige venner…

Så der har altså været nok at se til og som altid, alt for få timer i døgnet.

Yndlings David...

Yndlings David…

Så er der drinks...

Så er der drinks…

Yndlings mænd...

Yndlings mænd…

Min dejligste ven...

Min dejligste ven…

Gamle venner og sjov...

Gamle venner og sjov…

Happy days...

Happy days…

Min dejlige familie...

Min dejlige familie…

Love these two...

Love these two…

Mums - frokost i solen...

Mums – frokost i solen…

Men jeg nyder det i fulde drag – og selvom jeg elsker mit liv i Los Angeles, så er det virkelig skønt at vide at jeg skal tilbringe de næste mange måneder i skønne København…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply