Healing massage…..Really???!!!!!!

Jeg er lægedatter, så jeg kan godt have ret stor skeptis overfor alt der har med det overnaturlige at gøre – der iblandt healing. Samtidig synes jeg dog at det er super spændende at lære og prøve nye ting, og efter min tur til Sri Lanka, hvor min krop blev helt “smadret”, så har jeg virkelig brug for at tage nogle lidt mere drastiske metoder i brug.

Jeg har været til massage, men det gjorde desværre ikke det store for mig i denne omgang, og jeg havde virkelig brug for at min krop kunne blive mindre øm, og mere normal. En af mine veninde anbefalede mig, at prøve det der hedder en Healing Massage/Rofling hos en pige der hedder Gjharta Casiaberg her i København. Jeg tænkte, at det vel ikke kunne skade at prøve det, og bookede en tid. Jeg lovede mig selv at møde op med et åbent sind, men jeg må indrømme, at jeg nok stadig var lidt skeptisk til at begynde med…..Gjharta viste sig dog at være HELT fantastisk. En højgravid, ung, smuk kvinde med så meget ro og power, at man blev fuldstændig betaget af hende. Man kunne virkelig mærke, at hun hvilede fuldstændig i sig selv, og selvom vi kom fra to vidt forskellige steder, så respekterede hun at jeg ikke var en “believer”, og fortalte mig blot hvad hun selv stod for, og hvad hun mente at hun kunne gøre for mig.

Jeg synes, at det lød spændende og vi gik igang. Det var så langt fra en “normal massage” som det kan komme, men stadig meget givende. Hun lagde sine hænder på mig, og pressede forskellige steder, mens jeg skulle kontrollere min vejrtrækning. Jeg kunne virkelig mærke, at der blev løsnet op for nogle muskelspændinger, og vi snakkede i øst og vest imens hun arbejdede, hvilket fik mig til at slappe endu mere af. Derudover fik hun mig faktisk til at se nogle ting i et nyt lys, hvilket altid er spændende.

Jeg må virkelig indrømme, at jeg er postiv overrasket og jeg følte virkelig at jeg havde en meget mere afslappet og tilfreds krop da jeg gik derfra. Jeg har allerede booket 4 gange til, da hun mente det var det vi havde brug for for at få mig back in shape – skønt!

Jeg har lige opdaget at wellnessdeal.dk har i dag 65 % rabat på 75 mins behandling hos Gjharta, så hvis du også har brug for at få lidt styr på din krop, og/eller slippe af med nogle smerter i ryggen, så er her et lille tip….. what’s not to like!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply