Godnat Albert…teater på godt og ondt!

Farvel og tak for denne gang....

Farvel og tak for denne gang….

De sidste tre måneder har jeg tilbragt i det bedste selskab på Teatret ved Sorte Hest på Vesterbro, hvor jeg har spillet med i forestillingen “Godnat Albert” sammen med Paw Henriksen og Mikael Helmuth – instrueret af Maria Vinterberg – og det har været intet mindre end en kæmpe fornøjelse. Jeg har været væk fra teatret i et par år – jeg havde brug for en pause – men hvor var det dog skønt at komme tilbage, med masser af fornyet energi.

Jeg spillede… pigen Grethe, der var en meget anderledes (og udfordrende rolle) end jeg normalt bliver castet i – og jeg havde en fest med at spille hende. Det var så fantatisk – og jeg vil altid have en lille del af hende med mig håber jeg. Det er virkelig en gave når man for alvor lærer noget af de karakterer man spiller – og det gjorde jeg bestemt af Grethe, der er en meget anderledes pige end mig, men som stadig besidder nogle af de samme kvaliteter – på godt og ondt.

Tak herfra....

Tak herfra….

Vi havde prøver i 6 uger inden premieren og vi var seriøst i øst, syd, nord og vest for at undersøge hvilken vej vi skulle gå, men jeg synes bestemt vi fandt frem til en skøn og unik lille forestilling – som vi alle elskede at spille.

Prøver....

Prøver….

Desværre blev jeg syg til premieren, og måtte spille med 39 i feber – ik så sjovt, men jeg klarede den :)

En feberramt grethe....

En feberramt Grethe….

 

Veloverstået....

Veloverstået premiere – skuespillere, instruktør, manusskript forfatter og scenograf…

 

En fest....

En fest at spille sammen….

Jeg havde også lige fødselsdag undervejs og fik fine blomster og et par seje støvler (af mig selv 😉 )…

Tak <3

Tak <3…

Så skal der jo laves presse til sådan en forestillingen, og vi var vidt omkring i alle de store blade, programmer m.m., og vi fik også fornøjelsen af at være de første i Christian Fuhlendorff’s nye talkshow.

Mænd, mænd, mænd....

Skønne mænd….

Lørdagen efter blev brugt sammen med disse dejlige mennsker på p4…

Dejlige mennesker...

Dejlige mennesker…

Det har været en fantastisk tid på det lille teater, og jeg sætter pris på igen og igen, at få nye udfordringer og skønne oplevelser i mit arbejde, og hvor heldig jeg er at få lov til at komme hjem og lave en så spændende forestilling som dette virkelig var.

img_0940.jpg

Tak for denne gang og Godnat Albert – for real 😉

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply