Getting wedding ready – as a mummy…

Man skal jo lide for skønheden som de siger – hahaha – så idag medførte det altså at jeg blev en mumie…

My mummy look...

My mummy look…

Jeg havde tid hos Merete fra MKCPH – som jo er min “hud-guru” – og det mener jeg! Hun kan…

…altså noget med hud som ingen andre jeg kender!

Vi aftaler sjældent på forhånd hvad jeg skal have lavet, og så kigger hun på min hud når jeg kommer og beslutter hvad hun vil lave.

Idag skulle der detox’es, så jeg kan være klar til min bryllup lige om hjørnet…

Love it...

Love it…

Merete valgte derfor en UCW Bodywrap, der er en behandlingsform som grundet de aktive ingredienser, er effektive til Detox udskillelse af affaldsstoffer, samt reduktion af cm over hele kroppen, den opstrammer ens væv og reducerer evt. strækmærker – I like!!!

Merete startede med at måle mig – og det gentog hun efter behandlingen – og jeg havde smidt næsten 19cm fordelt på hele kroppen! Og det skal altså siges at jeg pt er i mit livs form, og derfor ikke har særlig meget at smide!! SÅ sejt!!!

På briksen inden jeg blev yderligere pakket ind - SÅ skønt!!!

På briksen inden jeg blev yderligere pakket ind – SÅ skønt!!!

Selvfølgelig bør resultatet vedligeholdes med en bodywrap en gang om måneden hvis man vil holde det, men jeg gør det ca en gang hver 3 måned, og for at få renset min krop for affaldstoffer – men det er også fordi jeg ikke nødvendigvis vil tabe mig, men blot have en sund krop. Så det er jo alt afhængigt af hvad ens behov er.

Flot og flad mave får man...

Flot og flad mave får man…

Jeg er ihvertfald vild med det – og har altid har gode resultater…

Flot og flad mave får man...

Imens jeg lå i min “mummy” dragt, gav Merete mig en Massada Perle Perfektion ansigtsbehandling, der forbedrer hudens elasticitet med 32 %. Perle perfektion fremskynder cellefornyelse, optimere hudens fugtbalance og giver glød til huden, samt den reducerer rynker. Whats not to like 😉

Yummy...

Yummy…

Mens jeg lå med ansigtsmasken sluttede Merete af med en Japansk Massage i mit ansigt, der afslapper musklerne, udglatter spændinger og giver et naturligt løft. Mums….

Jeg svævede som sædvanlig ud derfra og glæder mig allerede til næste gang! Selvforkælelse er altså en skøn ting i ny og næ…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

4 Responses

  1. Stine

    Jeg er lidt nysgerrig; skal du giftes denne sommer? :)

  2. Stine

Leave a Reply